Trening fremover

Da det har vært en liten tyvstart på trening blant utøverne får vi bare hive oss rundt å begynne med litt organisert aktivitet! 😃

Vi får fortsatt ikke leid lokaler, så vi tenkte å få i gang noen utetreninger fremover. Nye Steinkjer barneskole har flotte uteområder som vi tenker å benytte oss av. Vi møter opp der i joggetøy og sko intill videre.

Planen er 1 – 2 treninger i uken, men hvilke ukedager vi trener på blir litt opp til været. Klaffer det sånn, prøver vi å holde oss til vanlige treningsdager. Treninger vil bli annonsert fortløpende på Facebook, i så god tid som det lar seg gjøre, så det er bare å følge med.

Merk at dette er aktivitet i klubbens regi. Alt av forsikringer og lignende som ligger i medlemsskapet er gyldige.

Håper å se alle sammen på trening igjen 😁

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.