previous arrow
next arrow
Slider

Trening fremover

Da det har vært en liten tyvstart på trening blant utøverne får vi bare hive oss rundt å begynne med litt organisert aktivitet! 😃

Vi får fortsatt ikke leid lokaler, så vi tenkte å få i gang noen utetreninger fremover. Nye Steinkjer barneskole har flotte uteområder som vi tenker å benytte oss av. Vi møter opp der i joggetøy og sko intill videre.

Planen er 1 – 2 treninger i uken, men hvilke ukedager vi trener på blir litt opp til været. Klaffer det sånn, prøver vi å holde oss til vanlige treningsdager. Treninger vil bli annonsert fortløpende på Facebook, i så god tid som det lar seg gjøre, så det er bare å følge med.

Merk at dette er aktivitet i klubbens regi. Alt av forsikringer og lignende som ligger i medlemsskapet er gyldige.

Håper å se alle sammen på trening igjen 😁

Standardbilde
Petter Solbakken
Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.
Artikler: 10

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.