Fellesbestilling av hettejakke for klubbens medlemmer

Vi tenker å kjøre en bestilling på hettejakker fra TTU. Denne jakken har TTU sin logo på rygg og mulighet for utøvers navn på høyre arm. Jakken koster 750,- per stykk. Frist for bestilling er den 20. april.

Farge: Koksgrå
Strl: xxs-xxxl (Den er normal i strl, men er du mellom to strl kan det være lurt å gå en strl. ned)
       xxs passer til barn ca 9 år.

Det vil være 2-3 uker leveringstid på dette produktet grunnet personlige navn og produksjonstid. 

Bestillingsskjema er under bildene

Bestill her:

Merk at bestillingen er bindende og faktura vil bli gitt med jakken når denne mottas.


    Petter Solbakken
    Petter Solbakken

    Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

    Artikler: 13