Taekwondo nybegynnerkurs på Egge Ungdomsskole

Taekwondo er en koreansk kampsport og en olympisk OL gren, det er den 5 største sporten i verden.

Treningen passer for alle aldre, kjønn, kropp og fasong. Hos oss møter du åpenhet og kameratskap. Du bygger selvtillit, du flytter grenser, kjenner at du blir mykere og kommer i form.

Vi arrangerer nybegynnerkurs for:

Barn (8 – 11 år)

Ungdom og voksen (12+)

Barnepartiene følger Norsk Idrettsforbund sine verdier hvor lek og allsidighet er fokuset. Barnet lærer også konsentrasjon, fokus, koordinasjon og respekt.

Har du lyst til å utfordre deg selv og trene med oss?

Det blir arrangert ett informasjonsmøte på Egge Ungdomsskole mandag 26. September klokken 18:00 hvor du får stille spørsmål og få ett innblikk i hva vi gjør på treningene. Det blir også litt aktivitet for å prøve, men ikke nok til at en blir svett.

Om du ikke har anledning til å møte opp på informasjonsmøtet, så er første trening torsdag 29 september klokken 18:00 – 19:00 for barn og 20-21 for ungdom/voksen.

Velkommen 🙂

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 13