Fellestrening mandag 26 September

Grunnet informasjonsmøte for nybegynnere mandag 26. september blir det ingen trening for fargebelter fra 18:00 – 19:00. Det blir derimot fellestrening med Master Kjetil for alle beltergrader fra 19:00 – 20:30 denne dagen.

Møt derfor opp klokken 19:00. Men merk at siden det er informasjonsmøte så er det viktig at utøvere ikke løper inn i salen, men venter utenfor til møtet er ferdig.

Vi sees 😀

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 13

Legg igjen en kommentar