Midtnorsk mesterskap 22. Oktober

Det arrangeres midtnorsk mesterskap i regi av Tong-IR taekwondoklubb i Trondheim, dette foregår i Kotenghallen og starter klokken 10:00.

Petter og Ann Kristin fra klubben skal delta i poomsae-konkurranse – vi ønsker dem lykke til!

Det er mulighet for utøvere å komme for å se på om dere har lyst til å se ett mesterskap. Dette koster Kr 100,- per pers eller 150,- for familiebillett (to eller flere). Inntekter fra publikum går til arrangørklubb for det frivillige dugnadsarbeidet som kreves gjennom helgen


Informasjon og program for lørdagen finnes HER og HER

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 24