Mønstertreninger Onsdager

Vi har gleden av å kunne meddele at fra onsdag 1. februar vil det bli arrangert egne mønstertreninger. Disse treningene vil ha fokus på mønster i konkurranser med fin-terping av grunnteknikker, bevegelser, utholdenhet og tøyelighet.

Treningene vil bli avholdt onsdager i gymsalen oppe fra 19:00 – 21:00 på Egge Ungdomsskole. Thomas vil være instruktør for disse treningene.

Merk at dette er ett ekstra tilbud for de som er interessert, og skal ikke erstatte beltetreningene på mandager og torsdager. Det er frivillig å delta på disse.

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 24