Julehilsen og info

Til alle utøvere og foreldre,
Først og fremst, gratulerer til alle som var med på julegradering hvor alle besto. Nå skriver jeg fra mitt personlige ståsted, men jeg tror jeg snakker for alle som har en trenerrolle i Steinkjer Taekwondoklubb hvor utrolig morsomt, og gøy det er å få være en trener hvor en ser progresjon fra enhver utøver gang til gang.

Det å se at dere møter opp til hver eneste trening: Du drar på trening for å møte treningskameratene dine, du drar på trening for å bli litt bedre. Jeg ser også at du kanskje ikke helt skjønner hva jeg snakker om. Men du verden; når rullegardina di går opp, du føler at du knekker koden, når jeg ser mestringsfølelsen din glinser i øynene og du er fysen på mer utfordring.
Du blir mer fysen på å gi gass opp til neste belte grad, eller innser at det svarte beltet er hakket nærmere enn forrige trening.
Det gjør meg som trener stolt! Dere er alle RÅ, og jeg heier på alle og en av dere!

Så litt info fra selve klubben:
Nå har klubben tatt juleferie, og vi kommer tilbake med informasjon om oppstart på nyåret. Bruk julen på å samle krefter og kos deg med familie, mat og gaver. Blir det kjedelige stunder så går det alltids an å gå mønster, teori eller terpe på spark og grunnteknikker.

Med dette ønsker jeg dere en riktig god jul, og ett godt nytt år!

Med hilsen
Petter og resten av trenerteamet.

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 24