Ytterdør stenges under treninger

Vi har nylig fått beskjed om at ytterdøren til skolen skal være låst under treningene. Dette medfører at dere som skal skal trene bør møte opp i god tid før trening for å kunne slippe inn.

Dersom noen skulle være forsinket til treningen så er det viktig at trener får beskjed om dette (helst på spond) slik at vi er klar over at noen kommer etter at dørene er stengt, og vi skal følge med.

Og igjen så kommer vi med samme oppfordring som tidligere: er du medlem i klubben og ikke medlem på spond, så ta kontakt med treneren din.

Hilsen trenerteamet.

Petter Solbakken
Petter Solbakken

Petter tok sin første gradering til gult belte i 2004 innenfor ITF Taekwondo og har siden da holdt aktivt på med taekwondo. Han flyttet til Steinkjer i 2019 og oppsøkte straks Steinkjer Taekwondoklubb hvor han selv trener og instruerer barnepartiet i dag. Han har også erfaring fra Karate og litt TaiChi.

Artikler: 24